About oss

"Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving"

Albert Einstein

 

UrbanMotion är en idé om en balanserad livsstil.  En idé som omfattar mycket mer än att hålla balansen på något av våra miljövänliga fordon. Är du nyfikna och beredd att provar nya lösningar?

 

En stor del av tillvaron för Urbana människor upptas av att transportera sig mellan olika platser. En sysselsättning som ofta tar för mycket tid i anspråk.  UrbanMotion har produkter som kan ge tidsbesparingar.  De lämpar sig för transporter till och från kollektivtrafikens hållplatser eller hela sträckan mellan hem och arbete, när du vill göra ärenden till kiosken, krogen eller närbutiken.  Men det går lika bra att bara använda dem för sitt eget nöjes skull. Det är roligt, och annorlunda att åka på ett UrbanMotion fordon.

 

Vi vet att tidsbesparingar på ett område ger oss mer tid åt annat, så varför inte göra det tråkiga både kortare och roligare!

UrbanMotion V3 är en unicykel som ger dig ett alternativ. Med upp till 18Km/h rör du dig framåt med nästa samma hastighet som cyklister, men betydligt snabbare än fotgängare och bilar som fastnat i trafikstockning. Den är dessutom riktigt rolig att använda. Vill du komma fram lite snabbare, men inte riskera att fastna med kjoltyg eller byxben i en cykelkedja? Och vill du vara lika snygg och sval när du anländer som du var när du startade resan? Titta närmre på vår Elscooter L6. Den har dessutom en stor fördel jämfört med cykel - du kan fälla ihop den och ta den med dig. Ingen risk att den försvinner från cykelparkeringen. Balans enligt vårt UrbanMotion koncept är en optimal avvägning mellan nytta och nöje. "All work and no play makes Jack a dull boy" . Vi tycker att man medvetet och aktivt ska söka balans både i sin egen tillvaro och hur man påverkar miljö och omgivning. UrbanMotion batteridrivna fordon tar dig fram på ett miljövänligt sätt. UrbanMotion är ett livsstilskoncept som marknadsförs i Sverige av Digilive AB (www.digilive.se). Produkter som erbjuds inom konceptet riktar sig huvudsakligen mot Urbana människor som vill röra sig framåt i livet, men passar lika bra var du än befinner dig. Keep balancing your life UrbanMotion
Elhjul 4 Scooter 4