Elhjul 4 Scooter 4

Elhjul

upp till 18km/h

Underhållande

Uppfällbart handtag

LED lampa

Vadderat benstöd

Vadderat ankelstöd

Pedal med halkskydd

Touchpanel LED-display

Stödplatta

Dubbla 14 tums hjul

UrbanMotion V3 är förmodligen marknadens mest genomtänkta och elegantaste elhjul. Det har en unikt väl dimensionerad dubbelhjuls-konstruktion som ger bekväm komfort parat med smidighet. V3 känns vid navigering lika lätta att styra som ett enkelhjul och för alla åkare som inte ägnar sig åt att testa gränser, ger konstruktionen den extra trygghet man uppskattar.

Dubbla 14 tums hjul med optimal dimension och distans ger V3 en unik känsla. Att lära sig balansera är en utmaning som de allra flesta klarar. När det grundläggande färdigheterna bemästras erbjuder hjulet en kombination av underhållning och nytta. Med maxfart på 18 km/h tar du dig fram ungefär lika snabbt som att cykla. Hjulet med sitt utfällbara handtag är lätt att ta med sig på andra kommunikationsmedel som bil, buss, tåg, tunnelbana eller båt.

Balans

Handtag

Det infällbara handtaget är lika enkelt att dra upp som handtaget på en resväska. Med handtaget uppfällt är den assisterande funktionen i V3 aktiverad, vilket innebär att hjulet rullar fram av egen kraft i den riktning du för handtaget.

Gas & Broms

När du åker elhjul sitter gas och broms i samma pedal. V3 har pedaler med inbyggt halkskydd. På sidan av hjulets skal sitter ett mjukt ankelskydd och lite högre upp en mjuk kudde som gör åkturen bekväm även för smalbenen.

 

Luta dig lätt framåt för att sätta hjulet i rullning. Ju mer du lutar, desto högre fart och kraftigare acceleration. Hjulet har en elektronisk spärr för maxhastighet, du kan själv justera den i mobiltelefon-appen. När du nått maxhastigheten varnas du, samtidigt som hjulets kontrollsystem vinklar upp pedalerna för att begränsa hastigheten. För att bromsa lutar du dig lätt bakåt.

Batteri

När batteriets laddning blir låg, sänks automatiskt hjulets hastighet till 5 km/h och därefter successivt tills det stannat. Med tomt batteri tar laddningen cirka 1,5 till 2 timmar. Du kan fylla på laddning, utan att behöva köra tomt i batteriet, och då tar laddningen kortare tid.

V3 Pro

extra funktioner

Automatiskt växlande fram och bakljus. Vitt ljus i färdriktning och rött ljus/bromsljus bakåt.

Inbyggd bluetooth stereohögtalare.